Započeo novi krug fiskalizacije

prvi april

S današnjim datumom počinje drugi krug fiskalizacije u koji se uključuju mali trgovci, auto servisi i slobodna zanimanja, a fiskalne blagajne ulaze i u privatne zdravstvene ordinacije. Svi oni koji posluju s gotovinom obvezni su na svojim računima prikazati ZKI i JIR, a i sam izgled računa se malo promijenio.

Ako ste čekali zadnji tren za odabir programa s kojim ćete fiskalizirati svoje račune, podsjećamo da je Solo već nekoliko tjedana spreman za fiskalizaciju, nudi jednostavnost korištenja, intuitivno sučelje, eveidentira vaše poslovanje.

Za one kojima ne treba više od 3 računa mjesečno, Solo je potpuno besplatan - u što je uključena i fiskalizacija.


Vaši komentari

Bez komentara, je li to dobro ili loše? ;)

Možda će te zanimati i ovi tekstovi na našem blogu

Jačanje konkurentnosti malog gospodarstva za mikro poduzetništvo i obrt Poduzetnički impuls za 2014. godinu ukupno iznosi 1,3 milijarde kuna. U proračunu HAMAG INVEST-a na proračunskoj aktivnosti A563119 planirano je ukupno 25.000.000,00 kuna za dodjelu bespovratnih potpora temeljem Otvorenog javnog poziva. Prijave se pri... Ofir - Imam osjećaj da umjesto s timom, radim s obitelji Nastavljamo s predstavljanjem korisnika, ovoga vikenda donosimo razgovor s Milanom Puvača, vlasnikom tvrtke Ofir d.o.o., a ujedno pozivamo i druge korisnike da se slobodno jave za malo besplatne promocije. Čime se bavi tvoja tvrtka? Iako je prema godi... Još jedan razlog zašto je Solo najbolji izbor Solo je danas uveo automatsku izradu obrasca KPR (Knjiga prometa). Ovim obrascem smo upotpunili kolekciju automatski generiranih poslovnih dokumenata i možemo reći da Solo jedini na tržištu nudi potpunu kontrolu poslovanja te maksimalno olakšava vođen...