Besplatna Solo licenca za Iznajmljivače sa srcem

blog

Iznajmljivači sa srcem

Da smo u poslu s nekretninama sigurno bismo se odazvali akciji Iznajmljivači sa srcem. Naime, otvorena je grupa na Facebooku koja spaja iznajmljivače koji imaju volje i mogućnosti nekoga besplatno ugostiti i obitelji s djecom s posebnim potrebama ili trajno narušenoga zdravlja. Plemenita ideja je omogućiti djeci i njihovim skrbnicima barem kratki odmor na našem lijepom moru, na trenutak daleko od svakodnevnih izazova s kojima se suočavaju, a u potpunosti besplatno.

Ideja Iznajmljivači sa srcem nas je ganula i dok smo žalili što nemamo apartman na moru koji bismo besplatno ustupili, sjetili smo se filma Pay it forward – Šalji dalje. U filmu dječak pokreće ideju da svatko učini nešto dobro za nekoga, a taj mu ne treba vratiti nego učiniti dalje nešto dobro za nekoga drugoga. I tako smo došli na ideju da mi učinimo nešto što možemo, a to je za iznajmljivače koji nude besplatan smještaj u ovoj akciji. Odlučili smo pokloniti šestomjesečnu licencu svakom zainteresiranom iznajmljivaču koji će u ovoj sezoni ugostiti neko dijete i obitelj. Dovoljno je registrirati se na Solo i javiti nam se na mail.

Iznajmljivači daju besplatan smještaj, a mi im dajemo besplatnu licencu za Solo za sezonu. Na taj način se i Solo uključuje u ovu toplu priču i hvale vrijednu akciju . Nadamo da ćemo i mi nekoga ovako posredno razveseliti ili možda potaknuti one iznajmljivače koji se nećkaju da se uključe u akciju, a svima koji već jesu se na neki način zahvaliti što su dobri ljudi, velikodušni i spremni pomoći kad zatreba. Jer to su vrijednosti koje Solo njeguje.


Vaši komentari

Gost – 18.06.2017, 18:37

svakako korisna ponuda,objaviti ću na zid grupe

Gost – 21.06.2017, 15:00

Ovo je odlično! :)

Možda će te zanimati i ovi tekstovi na našem blogu

Otvori paušalni obrt za čišćenje uz bespovratnu potporu od 20 000 kuna Ako ste nezaposlena osoba s prebivalištem u Zagrebu, prijavljeni na Zavod za zapošljavanje i želite otvoriti obrt za čišćenje sa sjedištem u Zagrebu, Grad Zagreb će vam za to isplatiti 20 000 kuna, bespovratnih sredstava. Projekt Radi čisto – budi zap... Solo donirao trećinu prihoda za pomoć stradalima u poplavama Odmah po objavi katastrofalnoga stanja na području Slavonije, Solo je odlučio pomoći ugroženima od poplave te se odrekao 33% od svake uplaćene licence od dana poplave do 31. svibnja. Novac je danas uplaćen na račun Crvenoga križa, a pozivamo i druge,... Plaćanje PDV-a prema naplaćenom, a ne izdanom računu Od 1. siječnja 2015. godine svim subjektima maloga gospodarstva s ukupnim godišnjim primicima do tri milijuna kuna omogućit će se plaćanje PDV-a po naplaćenom računu, umjesto po ispostavljenom računu. To može utjecati na gotovo 140 tisuća obrtnika i m...